Två energiska och IT-intresserade säljare sökes!

Skriven av Stina Nyman 2017-04-19 10:37

Våra produkter MicroWeb och MicroWeb Ärendehantering är mycket framgångsrika. De säljs som webtjänster. Vi upplever att det finns stora behov av dem hos fler kunder på marknaden. Vi erbjuder därför en tjänst på vårt Örebrokontor, där du kommer att arbeta som säljare.

Arbetsuppgifterna innebär att du har ett helhetsansvar för både suspekts och prospekts som med tiden blir nya kunder. Resor är en stor del i tjänsten då vi bearbetar hela Sverige med Örebro som bas. Vi kommer till en början att tillhandahålla interna utbildningar i våra produkter och tjänster.

Önskvärd profil

  • Du ska vara intresserad av försäljning och marknadsföring av digitala tjänster såsom: dokument- och ärendehantering, workflow samt arkivering. Erfarenhet är bra men inget absolut krav.
  • Du ska delta i hela säljprocessen där kampanjer via telefon, Skypemöten och personliga möten ingår.
  • Du har minst gymnasieutbildning eller motsvarande
  • Du är duktig på att skapa och utveckla relationer.
  • Du är bekväm med tekniska termer inom området och har ett intresse för att hålla dig uppdaterad med senaste tekniken inom webb.
  • Du arbetar strukturerat och drivande i ditt säljarbete.
  • Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift

 

Vi befinner oss i en framtidsbransch där våra lösningar möter morgondagens problem

MicroData är ett mindre IT-Bolag specialiserade inom området elektronisk arkivering, dokument- och ärendehantering. Vi samarbetar med många stora och välkända privata bolag, kommuner, landsting och myndigheter. Vi har kontor centralt i Örebro nära Stortorget. Andra fördelar med att jobba hos oss är att vi följer kollektivavtal, och erbjuder två timmars träning på arbetstid i veckan. Vi erbjuder ett självständigt arbete, med möjlighet till utveckling såväl professionellt som personligt.  Det är viktigt att du är en duktig affärskvinna eller -man. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Vi ser gärna kvinnliga sökande då vi har en övervikt av män i bolaget.

Fast lön + provision.
Tillsvidare.
Heltid.

Ansökan
Ansökan ska ske skriftligt via mejl till 
ansokan@microdata.nu
Sista ansökningsdag 31 maj 2017.

Ämnen: e-arkiv, Personalavdelning, microdata, Personal, IT